MK  |  UK  |  BG
© 2012 promoAdvert TIA
стъпи в контакт
изглед
представяне
download brochure


Правењето коктели никогаш не било толку лесно, едноставно и брзо. Со само едно едно кликање на екранот на МиксоБар, за неколку секунди уживајте во различните вкусови на коктели од МиксоБар.

МиксоБар овозможува секогаш ист вкус на вашиот омилен коктел.

Нема потреба повеќе од учење на памет рецепти за коктели, барање луѓе кои знаат да миксаат коктели, сега Миксобар ги зане сите за Вас.

20 рецепти на коктели  со “Light”  или “Strong” варијанта, зачувани во меморијата на МиксоБар  со можност за промена и плус додатни 16 “сечени алкохоли”

МиксоБар  овозможува секогаш прецизно дозирање со што врши заштеда од несакани случајни или намерни предозирања.
На пример :
     Со предозирање на само 5ml повеќе на секој пијалок,
      губите 3 пијалоци помалку од секое шише алкохол.


МиксоБар располага со администраторски дел за следење на:
- состојба на полнење  со артикли во секое време
- број на продадени коктели
- набавна и продажна цена

Висока прецизност   |   Одлична брзина   |   Едноставен Дизајн   |   Прифатлива Цена
Mixobar Video